miercuri, 12 ianuarie 2011

GHIMPELE IN TRATAMENTUL PROSTATEI









       Tinctura de ghimpe este un remediu care rareori da gres in afectiunea de prostata. Se ia cate o lingurita diluata in jumatate de pahar cu apa, de patru ori pe zi. Rezultate cu adevarat miraculoase se obtin atunci cand tinctura de ghimpe este combinata cu cea de pufulita (vezi recomandarile de mai jos), in proportii egale. Se ia din combinatia de tincturi cate o lingurita de patru ori pe zi inainte de masa cu o jumatate de ora. Primele rezultate apar in primele 10 zile, iar dupa o luna de tratament dispar aproape toate simptomele acestei boli.    
    Prima etapa de tratament este bine sa se tina 3 luni de zile, in care se va administra neantrerupt acest amestec de tincturi. Dupa acest timp, se va face numai tratament de 10 zile pe luna, pentru a mentine rezultatele. In toata aceasta perioada nu se vor consuma bauturi alcoolice, carne cat mai putina, fara sosuri iuti sau foarte piperate, sare foarte putina, si fara hrana conservata.
    Tinctura de ghimpe se obtine prin macinarea cu ajutorul unei rasnite de cafea a plantei uscate, dupa care se umple pe jumatate un borcan de 800 g, peste care se pune alcool de 70 de grade, umplandu-se. Se inchide cu capac ermetic, si se pune la macerat timp de 15 zile, dupa care se filtreaza prin tifon si se pune in sticlute mici de culoare inchisa.
    Planta numita pufulita sau "pufulita cu flori mici" se gaseste la magazine naturiste. Se opareste o lingurita de planta cu 250 grame de apa in clocot, se lasa foarte putin sa se infuzeze. Se beau 2 cani pe zi, una dimineata, cealalta seara, cu o jumatate de ora inainte de a manca. Nu uitati sa tineti în paralel un regim alimentar din care sa excludeti alcoolul si macar sa rariti cafeaua, daca nu puteti renunta la ea.
    Se asociaza cu tablete de "Propin" in prima luna, 2-3 comprimate de trei ori pe zi inainte de masa, timp de 30 de zile, apoi cate un comprimat de 3 ori pe zi, timp de 60 de zile. Se mai poate lua si 20 de zile Vitamina E forte. Tinctura de pufulita se tine 10 zile, dupa care, daca nu a fost folosita, se arunca si se prepara alta, proaspata, sau se cumpara gata preparata.        sursa:  magazin

Un comentariu:

  1. O serie de tratament Propolicium consta din 21 de ovule sau supozitoare, preparate din propolis, alte produse apicole si pulberi de plante (in total 39 de ingrediente), care pot ajuta in mod eficient la vindecarea urmatoarelor afectiuni: anexite, cistite, uter varicos, fibrom uterin, metrite ulcerate de col uterin, inflamatii ale vaginului si colului uterin, micoze vaginale - candida, trichomonas, colibaciloza. Pe langa aceste boli feminine, efecte miraculoase se constata in tratarea adenomului de prostata, a prostatitei, dar si a hemoroizilor, a fisurilor anale si a altor boli ale rectului.

    Tratamentul trebuie repetat macar de doua ori. Se va face un control la medic inainte de inceperea tratamentului si dupa a treia serie de tratament, pentru a vedea evolutia vindecarii.
    Tratamentul are un caracter bland, este neinvaziv, fara reactii adverse, cu o singura exceptie: leacurile noastre sunt interzise persoanelor alergice la propolis si la alte produse apicole.
    O serie de tratament dureaza 21 de zile si costa 90 de lei mai multe detalii natural-propolicium.ro

    RăspundețiȘtergere