miercuri, 27 februarie 2013

Astragalus, un remediu impotriva cancerului

    Astragalus este denumirea ce o poarta peste 2000 de specii din intreaga lume mai mult sau mai putin utilizate in medicina naturista. Astragalus membranaceus este planta care ne intereseaza pe noi, cunoscuta in China si cu denumirea Huang Qi, planta care tonifica organismul (tonic pentru splina, sange, plamani, rinichi) si intareste Qi-ul.
   Studiile efectuate cu aceasta planta mai ales in China au ajuns la concluzia ca este un puternic imunostimulator, prin polizaharidele continute avand rol antitumoral in diferite maladii cancerigene. Astragalus membranaceus stimuleaza cresterea productiei de imunoglobuline si stimuleaza macrofagele, ajuta activarea limfocitelor T si a celulelor natural killer NK. Partea care este folosita in medicina naturista este radacina.  
   Folosita in fabricarea medicamentelor aceasta genereaza in organism  un raspuns de aparare antiviral si antibacterian, de protectie a ficatului, a sistemului digestiv si a aparatului cardiovascular. De asemenea creste energia vitala (energia Qi) a organismului si in plan adaptogen stimuleaza functiile organismului echilibrandu-l imunitar, fizic si psihic. Este utilizata complementar cu succes in terapiile antitumorale. Reduce efectele secundare precum anemia, leucopenia, trombocitopenia, generate de chimio si radioterapie. Normalizeaza celulele T (o parte a celulelor albe) la pacientii diagnosticati cu diferite tipuri de cancer, SIDA. Stimuleaza productia de interferon a organismului, utila in boli ca Alzheimer, hepatita C.
   Are actiune curativa in boli ca: gripa, infectii ale aparatului respirator, inflamatii de diferite tipuri, diabet, hipertensiune arteriala, boli hepatice si hepatite (B, C), hepatoprotector (stopeaza fibroza, regleaza nivelul transaminazelor), cancere (de san, ficat, rinichi, plamani, prostata, colon, cancer de oase), protector pulmonar (in tuberculoza, bronsite, astm), protector renal (in nefropatie diabetica, nefrite acute si cronice).
   Nu este recomandata utilizarea preparatelor pe baza de Astragalus in boli autoimune, la pacientii ce au efectuat recent un transplant.

10 comentarii:

  1. Pentru ca sanatatea ta este cea mai importanta Sun Wave Pharma a creat o noua campanie dedicata produselor naturiste, cosmetice cat si ceaiurilor terapeutice. Deoarece oferim doar produse 100 % naturale, tratamentele naturiste pe care le oferim nu au efecte secundare. Pentru a te convinge, te invitam sa intri pe www.doctorulverde.ro, de unde poti comanda produsele Sunwave Pharma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, un ajutor pentru sanatate exceptional. Din fericire natura ne ofera multe variante de astfel de tratamente care pot avea succes in profilaxia si eradicarea cancerului. Reteta Naturista va ofera o gama de astfel de produse total naturale, pe baza de extracte din plante, care pot ajuta la combaterea si prevenirea acestor boli de temut. Vizitati-ne pentru mai multe detalii pe pagina noastra http://www.retetanaturista.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimuleaza productia de interferon a organismului, utila in boli ca Alzheimer, hepatita C. tratament ulcer varicos

    RăspundețiȘtergere
  5. Pana la urma natura este cea care ne ofera toate remediile pentru diferite boli. Va multumesc pentru acest articol deosebit de util.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un articol foarte util, multumim pentru informatiile si remediile pe care le faceti publice prin intermediul acestui blog.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un alt remediu foarte bun este Biostem sau Zeolit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua!
    Aveți un blog foarte interesant. Felicitări pentru realizarea lui!
    Aș dori să facem schimb de linkuri și/sau bannere între blogurile noastre. Al meu tratează aceași tema, viața cât mai naturală și sănătoasă.
    Vă mulțumesc anticipat și încă o data felicitări ptr blogul dvs!
    Blogul meu îl găsiți la adresa:
    http://calivita-valcea.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua!
    Foarte interesant blogul dvs. Felicitari ptr realizarea lui!
    Detin si eu un blog care trateaza aceasi tema (plantele medicinale, tratamentele naturale, dietele naturiste etc). Il puteti gasi la adresa:
    http://calivita-valcea.blogspot.ro/
    As dori sa facem schimb de linkuri si/sau bannere.
    Daca si dvs sunteti interesat/a, va rog sa imi scrieti la adresa de email: mirceab26@gmail.com sau sa imi comentati pe blog.
    Inca o data, felicitari pentru blogul dvs!

    RăspundețiȘtergere